Евгени Минчев

За мен е голямо удоволствие да изкажа най-добрите си чувства- приятелски и професионални, към личния ми педикюрист Валя……. Вече много години доверявам стъпалата си на нейния фин подход и така още по-лесно обикалям и настъпвам или пък ритам, където трябва. Благодарение на нейните грижи ми е по-леко и в секса а и докато изкачвам шестте етажа на моята кооперация. Благодарение на Валя прекарвам един чудесен час и по време на манипулацията изпитвам истински интелектуален прилив. Да се каже, че Валя е само добър професионалист, би било твърде малко. Тя е истински приятел, дискретен довереник и винаги връща големия бакшиш. Уверявам всички, които не са имали шанса да я оценят, че тя е от малкото останали на тази планета и понеже е зодия Риби, може скоро да я потърсят от Аnimal planet за репортаж.

ВАЛКА , ОБИЧАМ ТЕ и ценя ръцете, с които ми правиш краката … Евгени Минчев

Мария Баева – лекар, поетеса

Редовно посещавам козметично студио „Ади”. Екипът работи професионално – задълбочено и с грижа към потребностите на всеки клиент. Атмосферата в студиото е непринудена, персоналът е дружелюбен и усмихнат, затова там се чувствам като сред добри приятели. Препоръчвам да се доверите на опитните специалисти. В козметично студио „Ади” може да получите също така и компетентен съвет от дерматолога-козметолог д-р Юлия Бръчкова, която владее всички съвременни методи на естетичната дерматология.

Ивалина Иванова – мениджър

Ползвам услугите на козметичен център Ади вече 5 години и съм изключително доволна от професионалната работа на всички в екипа.
Най-често ползвам услугите на Мая и Цвети за почистване на лице и мога да кажа, че не бих поверила лицето си на друг козметик. Искрено се надявам всеки като мен да оценява качеството, на което се работи в този салон.

Антоанета Ненова – филолог

Клиент съм на козметичен салон „Ади“ от 10 години. Отначало започнах да го посещавам. защото беше близо до работното ми място. Но и след като отидох на работа на друго място, продължих да го посещавам. Причината? Приятната обстановка и прекрасното любезно отношение на екипа. Аз лично съм клиент на козметичката Мая и педикюристката Валя. Освен,че са прекрасни професионалисти, с тях се чувствам като приятелка.

Винаги бих препоръчала салона на мои познати и приятели.

Лора Хаджиева

Изключително съм доволна от услугите на козметичен център „Ади”. Екипът от професионалисти в съчетание с конкуретноспособните цени на предлаганите услуги ми създадоха предпоставки за установяване на дългосрочни и ползотворни взаимоотношения с работещите там хора.

Горепосоченото ми дава основание отговорно да препоръчам козметичен център „Ади” на бъдещи клиенти и партньори.

Денница Чернева – арт директор

Клиент съм на козметичен център Ади от близо 10 години. Ползвам всички услуги на центъра и искам да кажа на целия екип и на Ади едно голямо БЛАГОДАРЯ за техния професионализъм, за това че ме карат да се чувствам специална, обичана и красива!

Специално искам да поздравя Мая и Светлето, защото са невероятно добри – не само като специалисти, но и като хора – страхотни сте- Oбичам ви!

Албена Харалампиева

Център „Ади“ ми е любимо място за пребиваване – не само заради професионалното обслужване от страна на всички, но и заради приятелската и естествена атмосфера, милото отношение и искрена загриженост, които проявяват работещите там. Искам да изкажа специална благодарност на Нели, професионалист кинезитерапевт и масажист, която не просто помага за облекчаване на ежедневни болежки и схващания, но и лекува в истинския смисъл на думата. Тя е човекът, спомогнал най-много да се справя с дисковата херния и да започна отново да се движа нормално, като продължава да бъде все така загрижена и днес, независимо дали отивам при нея просто за масаж или за по-сериозна манипулация. Благодарна съм и на Валя – за хумора по време на педикюристката дейност :), на Светла и Мони – за нежните грижи за моята непослушна коса; на Мими – за блясъка и мекотата, които получава моето лице след посещение при нея… Искам да спомена и приветливото присъствие на останалите работещи в центъра, както и на самата Ади, която е прекрасна, винаги готова да откликне и помогне…

Много целувки, да сте здрави и щастливи!

Албена Харалампиева (и поздрави от Гари Гейнсбъри, моя приятел и също толкова доволен от вас и предоставяните услуги! ).

Красимира Андонова – Управител на фирма

Посещавам козметичен център АДИ от близо 13 години, ползвам различни козметични услуги. През всичките тези години винаги съм се радвала на ведро настроение и добро отношение от страна на специалистите на салона, достъпни цени, с които центъра привлича клиентите си както на различни висококачествени услуги. Приятната приятелска атмосфера, високият професионален дух, индивидуалният подход към нуждите на клиента, палитрата от разнообразни козметични процедури на високо ниво, именно с това козметичен център АДИ успя да ме задържи като клиент толкова много години.

Изключително съм благодарна на масажистката Нели за нейните изключителни масажи, благодарение на които винаги съм в добра форма. От всички услуги предлагани в салона най-много се нуждая от масажите на Нели, която винаги ми помага да преодолея ежедневните болки и схващания.

Препоръчвам на всички бъдещи клиенти на козметичен център АДИ да се възползват от тези наистина невероятни масажи!

ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СЕБЕ СИ, ВИЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ!

Професионални козметични услуги в сърцето на София, ул. "Парчевич" №13

Извършва се с оборудване и консумативи на Goldeneye.
- микропигментация на вежди;
- микропигментация на очна линия;
- микропигментация на устни;
- поддръжка след основна процедура;
Виж повече
Професионални дерматологични услуги включващи:
- хиалуронов филър;
- ботокс терапия;
- микродермоабрази;
- кoaгулация с апарата Plasmag;
- мезотерапията за лице;
- лечение на пигментации, акне и белези.
Виж повече
Професионални фризьорски услуги включващи:.
- подстригване;
- къдерене;
- боядисване;
- изрусяване;
- кичури;
- официални прически;
- терапии за коса.
Виж повече
Професионални услуги включващи:
- класически маникюр с лак;
- маникюр с SHELLACK;
- сваляне на SHELLAС;
- парафионотерапия на ръце;
- козметичен и лечебен педикюр;
- педикюр с Shellac;
- премахване на Shellac;
- декоративен и френски педикюр.
Виж повече
Професионална кинезитерапия и масажи включващи:
- масажи с биорелаксиращи кремове и масла;
- лимфен дренаж;
- антицелулитни масажи;
- антицелулитен масаж с ултразвук;
- термосауна;
- скандинавски масажи;
- антицелулитна терапия с апарат " Аеросоник ";
- ултразвук с медикамент на клиента.
Виж повече
Професионална медицинска козметика включваща:
- почистващи терапии;
- хидратиращи терапии;
- избелващи, подхранващи, лифтинг терапии ;
- антиейдж златна терапия;
- антибръчкова мезотерапия;
- ръчна пластика на лице;
- микродермабразио на лице;
- биоплазма;
- пилинги.
Виж повече