Екипа

Д-р Юлия Бръчкова

Дерматологът Д-р Юлия Бръчкова е изветсна сред своите клиенти като докторката, която глади бръчки, а сред колегите си и като специалист, който винаги е на гребена на вълната в естетическата дерматология. Има сертификати за работа с филъри, ботокс, мезотерапия и др. В началото на октомври 2009 година, Д-р Бръчкова се завърна от Конгреса на естетичната дерматология в Париж с най-модерните програми за подмладяване. Вече се налага не толкова драстичното използване на ботокса, което поставя на изпитание лицето, а въвеждане на малки дози от продукта, щадящи очния мускул. Иновационната терапия включва и мезотерапия с хиалуронова киселина и др. процедури.

След посещение на конгреса в Монте Карло през 2012 година, въвежда най-новите биоревитализиращи естетични процедури за кожата на лицето. Запознава се с новостите в клиничната дерматология на конференция във Верона през същата година.


Сертификати на Д-р Юлия Бръчкова

Цветеслава Кабланова- любимката на тийнейджърите

Започва в центъра като кинезитерапевт и козметик. Дилаогът и с тийнейджърите и професионализмът и я превръщат в любимка на младите. Обича масажите, но кола маската е нейната сила. Клиентки са и майки и дъщери. Признава, че най-често спира погледа си върху ръцете и лицата. Не се примирява със занемарената кожа , жестоко изскубаните вежди и сценичния грим, с който някои се разхождат през деня.

Мая Иванова- талисманът на салона

Тя е от ветераните, преподавател по козметика и управител на салона. За час при нея на клинтите им се налага доста да почакат. Въпреки, че няма тайни в разкрасителните процедури за Мая, нейната слабост си остават масажите на лицето с авангардни продукти. Съветва жените да започнат да употребяват крем около очите още на 25 години, за де се предотврати ранното състаряване на кожата. За младите е много важно почистването на лицето, а за жените над 40 г.-грижите за кожата.

Светослава Кръстева- гали с ножица и гребен

Тя е от 6 години в салона и е една от любимките на клиентите му. След нейната работа жените не само излизат с прически, но и са отпочинали, защото Светла не бърза, а старателно и нежно оформя косите им. Известна е още като майсторка на детайлите, която никога не притупва нещата. Мисли, че сила и е подстригването и прическите, затова гледа малко скептично на по-косервативните дами, които, въпреки че нямат буйни гриви, пускат дълга коса за да я връзват, вместо да си направят фризура. Шампоанът също не прави чудеса, но е задължително да бъде подбран внимателно. За повече обем е добре да се разчита на стилизиращи продукти, каквито вече има в изобилие на пазара за всеки конкретен случай.

Вера Лекова- превръща ноктите в магнит

Тя работи в центъра почти от самото му създаване. Класическият маникюр е нейната сила, но обича да експериментира с по-нестандартни и артистични украси по ноктите. Клиентите ценят нейната експедитивност и точност. Смята, че ръцете на човек разкриват неговото „АЗ” и показват отношението му към самия себе си. Съветва дамите да избират дължината и формата на ноктите в съответствие с дължината на пръстите и естествената форма на нокътната плочка.

Мария Виденова- майсторката на комбинираните терапии

Козметичката Мария е с дългогодишен опит и работи при Ади почти от самото създаване на центъра. Натрупала е значителен опит през това време, преминала е курсове и обучения, които и дават самочувствие на отличен специалист. Убедена е, че българката е поддържана и привлекателна жена. Всяка разкрасителна процедура според нея трябва да започне със задължително почистване на лицето, да не се пренебрегват масажите и хидратацията, особено в по- зряла възраст. Мария обича комбинираните процедури и е изключително прецизна при подбора на козметични продукти.

Тя съветва жените да са особено внимателни, когато купуват кремове и серуми за себе си в морето от предложения на пазара. Има индивидуален подход към всеки клиент, умее и знае как да предложи най- подходящата терапия за всеки тип кожа, както и поддържането и в домашни условия.

Клиентите казват за нея, че след посещение в кабинета и, се чувстват освежени и заредени с енергия.

Валентина Толева- прави стъпалата кадифени

Тя най добре знае с какво ни даряват високите токчета , тесните обувки и дългото висене прави- с мазоли, кокоши тръни, врастнали нокти и гъбички по любимите ни ходила. Пренебрегването на тези проблеми твърде много затруднява лечението им. Тя е жената , която застанала над ваничката за медицински педикюр може да върне кадифената нежност на стъпалата ви. И това е много, като се има предвид, че погледите на мъжете започват от глезените и вървят нагоре и по-нагоре.Медицински педикюр се прави на много малко места в столицата и Валя е една от специалистите. Има клиeнтки, които са и от първия и работен ден в центъра - от 2000 година. Станали са си като роднини, защото: " При нас е като при докторите, трябва да спечелиш доверието на хората".

Иван Паланов- прави чудеса с масажи, диета и движение

Иван Паланов е потомствен кинезитерапевт. Завършил е НСА, специалност кинезитерапия. Специалист е в областта на заболявания в опорно-двигателния апатат – дископатии, следоперативна дискова херния, болки в областта на раменния пояс и гърба. Разработва за клиентите на център „АДИ” комплексни програми, които включват диетичен режим, антицелулитни, лечебни, възстановяващи масажи за отлична форма, висок тонус, оптимална кондиция .

Таня Костадинова /кинезитерапевт/ - грижи се за стройната фигура и добро самочувствие

Таня работи в козметичен център "Ади" като кинезитерапевт, същевременно е рехабилитатор в столична болница. Има дългогодишен опит в областта на ерготерапията.Владее до съвършенство и тънкост всички професионални масажи. Работи с апарата за отслабване "Аеросоник", който е на принципа на ултразвук и вакуум. Има сериозно отношение към клиентите. Задълбочена и отговорна към техните здравословни проблеми.